Gecodeerd Sigil Schrijven

De naam magie is in deze tijd helemaal uit beeld verdwenen en van Sigils (magische zegels van grafische symbolen en lichtschrift) hebben de meeste mensen nog nooit gehoord. Het maken van Sigils is al zo oud als de mensheid zelf. Je kunt de grafische symboliek vinden in oude graven uit de steentijd, de grotschilderingen of symbolen die worden gegraveerd in metalen zoals goud en brons, prachtige zandwerken van monniken of op de knopen op middeleeuwse kledij. Ook eeuwenoude tribal tatoeages van oude indianenstammen vallen onder deze vorm van versleutelde witte magie.

Grafische symbolen die bewust worden gemaakt om een mystieke betekenis te bevatten, noemen we een “sigil”. Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent (vandaar de Nederlandse vertaling “(magisch) zegel” van het woord sigil, cfr. verzegeling, maar in de magie wordt meestal de Engelse term “sigil magic” of sigilmagie gebruikt.

Sigils zijn geschriften die een persoonlijke toeschrijving voorstellen naar een persoon of een collectieve toeschrijving naar de mensheid. Ze bevatten informatie van artifacten, lichtschrift, universele codes, cellen of een eigen persoonlijke magische signatuur om bepaalde delen van het DNA te activeren. De complexe lijntjes en structuren, bolletjes, puntjes en zelfs de kleuren worden zorgvuldig één voor één opgetekend en uitgeschreven voor de persoon voor wie het persoonlijke Sigil bestemd is. In één persoonlijke Sigil staan wel tienduizenden codes beschreven die vanuit ons onderbewuste systeem kunnen worden opgevangen.

In het Sigil zitten persoonlijke signaturen en boodschappen, binaire codes, cellulaire herinneringen, acivaties, downloads etc. die kunnen worden ingezet als krachtzegel bij meditaties, healingen, channelingen, dromen en gebed. Ze worden gemaakt als een magisch hulpmiddel om bepaalde doelen te bereiken of diepe oude pijn langzaamaan af te voeren. De poorten en sluiers tussen het fysieke lichaam, de esoterische ziel en deze wereld worden geopend en komen in verbinding met elkaar. Sigils worden ingezet en gebruikt ter divinatie van de zielentocht die op de Aarde gemaakt wordt. Alle Sigils komen via channeling en afstemming tot ontwikkeling, waarbij er symbolen, lichtcoderingen en kleuren ontstaan in opdracht van de zielenfamilie van de persoon waarvoor het Sigil bedoeld is. Elk Sigil is persoonlijk gemaakt, waar veel liefde en tijd in wordt gestoken.

Het schrift dat in en om het Sigil wordt geplaatst is een gecodeerde licht-taal en bevatten zelfs Akascha Geschriften van hogere Spirits en oude informatie via orakels van de eigen hogere zelven. Het Sigil zal stap voor stap via synchroniciteit zoals resonerende dromen, meditaties, patronen, symbolen, teksten, cijfers bepaalde ontbrekende pagina’s onthullen van jouw eigen levensboek. Vrijwel elke ontbrekende cellulaire herinnering zitten in het persoonlijke Sigil verwerkt en verweven, een zeer oud geschrift van je eigen signatuur. Het is iets wat we niet moeten proberen te begrijpen met het denkende verstand, maar vanuit een dieper liggend weten. Het bijzondere aan een persoonlijk Sigil, is dat er steeds weer iets anders in wordt gezien of herkend, wat tot in het diepst van de cel zal worden geactiveerd. Wanneer je er op focust tijdens meditatie, vormt er zich een patroon die keer op keer een andere bladzijde zal openen.

Voor mijzelf is het schrijven van een Sigil steeds weer een volledig nieuwe ontdekkingsreis en een verrassing welke openbaringen ik mag krijgen. Omdat het een heel intensief en precies werkje is wordt het Sigil in delen opgetekend. Bij de ene zal het langer duren dan bij de andere. Dit heeft te maken met het feit dat elk persoonlijke signatuur er anders uit ziet en dat bij de ene persoon meer bladzijdes ontbreken dan bij de andere. Als ik ga schrijven en channelen, worden de geschriften vaak al vantevoren vrijgemaakt die ontvangen kunnen worden tijdens de slaap en meditatie.

Na het schrijven van het Sigil wordt deze versleuteld en gecodeerd met scepters en kristallen, wat soms tot wel vijf dagen kan duren. Pas wanneer het hele proces klaar is, wordt Sigil eventueel nog wat bijgesteld en met de bijbehorende channelings opgestuurd naar het thuisadres – en eerder niet. Het versleutelen van de lichtcoderingen is noodzakelijk tijdens het verzenden van het Sigil. Deze wordt door verschillende handen overgepakt en gaan door machines heen, dan nog eens een postbode en misschien nog eentje voordat het Sigil bij je aankomt.

De versleutelingen zullen we samen vrij te maken (dat is afstandswerk – maar wel afgestemd op dezelfde tijd) – meestal via messenger, whatsapp of telegram. Dan is het hier half negen in de ochtend en in Amerika (bijvoorbeeld) half vier in de middag – dan gaan we samen zitten op hetzelfde tijdstip. We stemmen ter plekke af: I’m sitting down now, Yes me too! Candles are burning and the Sigil lays down next to me. I have my Crystals – Yes me Too!

En dan gaan we energie op telepathische wijze verbinden zodat ik de versleutelde codes kan vrijlaten in jouw energielichaam (hologram). Van het op elkaar afgestemd plaatsen van de lichtcoderingen maak ik een video, wat zowel een activering als healing op afstand betekent, deze zal ik dan via een verborgen link op You Tube versturen aan je. De video duurt ongeveer tien minuten en kan zo vaak als je wilt bekeken en beluisterd worden.

Leg het Sigil in de buurt, bekijk deze vooraf goed en gebruik hierbij je diepste intenties en wensen. Tijdens de video activatie/healing zullen de versleutelde codes en geschriften langzaamaan vrijkomen en openbaren. Bekijk het Sigil dan nog eens en zie minuscule veranderingen die zijn ontstaan. Intensievere kleuren, andere vormen bolletjes, super kleine symbolen, opeens meer streepjes, lichtschrift die eerder niet opgevallen waren. Dit betekent dat het proces in het DNA aan het werk is op cellulair niveau, dus leg het Sigil niet zomaar aan de kant of vergetelhoek, maar maak gebruik ervan. Geef het Sigil ingelijst een bijzonder plekje in huis, zodat je er dagelijks even naar kan kijken. De meeste mensen zetten het Sigil bij hun altaar, werkkamer, of op een rustige plek waar gemediteerd wordt.

Het Sigil vertegenwoordigt de herinnering aan je eigen ziel, wie je bent, wat er allemaal in jou staat geschreven aan woordeloze informatie. Ze worden geschreven op zwart papier, zijn van A4 formaat en kunnen worden aangevraagd vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Voor jongere kinderen is het mogelijk om een Kinderzegel aan te vragen, die het kind tijdens de nachtelijke (astrale) reizen zal beschermen. De kinderzegels kunnen in de kleuren Wit, Aqua, Groen, of Lila worden besteld en deze worden op dezelfde manier geactiveerd als de Sigils voor volwassenen. Als ouder/verzorger krijg je tips en adviezen hoe het zegel optimaal kan worden gehouden, opgeschoond en geactiveerd.

De kosten van het schrijven, coderen en zegenen van een persoonlijke Sigil met video activering/healing, inclusief verzekerd verzenden kan enige tijd in beslag nemen, het totaalbedrag is:  € 249.00 – Reken het bedrag om in je eigen valuta: CALCULATOR VALUTA .

Graag via email aanvragen met foto, voor- en achternaam, geboortedatum en volledige adresgegevens – Dan krijg je de betaalgegevens en na betaling wordt het persoonlijke Sigil gemaakt.

We work from Oneness, the Source in cooperation with Terra and Delta Group.
In Lak’ech from Heidy

Button Arrow Up - Free vector graphic on Pixabay

Lees graag even de voorwaarden. Betalingen graag via de bankrekening en deze dienen vooraf voldaan te worden na verzending factuur. Kompaswerk is niet verantwoordelijk wanneer er schade wordt toegebracht tijdens de verzending van de Sigil, de verzending wordt aangetekend en verzekerd verzonden, indien er sprake is van schade, kan deze verhaald worden op de verzekering. Indexering/Prijswijzigingen oktober 2021