Uitschakelen van Duistere Krachten

Dears, 11-11-2021 gecodeerd bericht als aankondiging: Een aantal weken geleden hebben we iets heel duisters collectief ontlichaamd. Een energie die is waargenomen deed ons herinneren aan Cthulhu Kraken, niet uit het water maar in de lucht boven Chinese Gronden. In een gezamenlijke trancereis waren vele Helpers aanwezig, waaronder een aantal Artifact Kennisdragers van het Ark van Verbond.

De Cthulhu Kraken opereerde vanuit het vierde Realm in samenwerking met de twee Hoofd Archonten die de boel in dit Universum en dus planetaire systeem aan het besturen waren. De zwarte energie sijpelt door de Westerse Huizen in de menselijke lichamen via hebzucht, angst voor tekorten en het consumering/koopgedrag die de hedendaagse mens vertegenwoordigt. Internet aankopen van goedkope Chinese fabricaties, veelal gemaakt via kinderarbeid en onderbetaalde werknemers, vele containers aan polyester kleding en technisch vernuft, voedsel van industriedieren, die onze kinderen tot het diepst van hun DNA cellen beschadigen en beïnvloeden. Jullie hebben geen idee wat deze aankopen energetisch aanrichten in jullie huizen, lichamen en kinderen.

Zij veroorzaken poorten in huizen en kinderkamers, koppelen entiteiten, aanvallers, infiltranten en zelfs demonische energie aan onze kinderen, die slecht zullen slapen, dromen en nachtmerries hebben, plots hoge koortsen, enorme allergieën en overgevoeligheden veroorzaken enzovoorts. De energetische zwarte Cthulhu Kraken hebben wij als Hidden Council pas in 2014 ‘ontdekt’ en het is een zeer moeizame bestrijding, vanwege het bovenstaande.

Er wordt aan Aquariuswerkers nogmaals gevraagd om zo zuiver mogelijk te consumeren afkomstig van eigen gronden opdat er minder vrachtverkeer, scheepsvaart, plastic, vliegverkeer nodig zal zijn. Kleding voor jezelf en de kinderen die van natuurlijke materialen en zonder menselijk leed zijn gemaakt, te eten wat in eigen land verkrijgbaar is, eerlijke biologische tuinderijen en grasgevoerd vlees, de kleine ondernemer weer wat groter te maken – het platform van de eerlijke consument.

Toen drie van de inmiddels vijf defixio’s werden ontmanteld en ontkoppeld, onthulde er zich een artificiële deken die over de Schumann Resonantie was neergelegd. We zagen allemaal lijnen en kunstmatige frequenties die enorme pieken en dalen naar de menselijke lichamen uitzonden, daardoor ook vele pieken en dalen kenden in energielevels. Plots veel energie, plots doodmoe en de artificiële deken zorgde ervoor dat natuurlijke Schumann Resonantie niet vanzelfsprekend in de lichamen kon integreren.

De Artificiële deken is nog steeds aanwezig maar lijkt zich te verdunnen en te versmallen in werking, hierdoor kan voor degenen die reeds met deze energie werken een soort rust of stabiliteit ervaren worden, waardoor de genezingskracht zal toenemen, voor zowel persoonlijke als beroepsmatige benefits. Maak contact en er wordt jullie gevraagd om diep contact te maken met jullie lichamen, opdat de lichamen veel beter hun werk zullen gaan doen in het neerzetten van de nieuwe Platforms voor een nieuwe, veel bewustere mensheid.

Er wordt momenteel wereldwijd gewerkt aan het bouwen van nieuwe platforms, nieuwe scholing passend voor de Aquariuskinderen die geboren ‘waarheidsmeters’ zijn, holistische geneeskunde zal meer en meer versmelten en integreren bij Artsen en Deskundigen die uit het Farma Systeem aan het stappen zijn, Er wordt gebouwd aan het Platform van voeding, waarbij industrie-eten niet meer in de lichamen van onze kinderen terecht zullen komen.

In een Trance Visioen hebben we grote beïnvloeders aan het werk gezien die overgenomen waren door een kwaad die jullie de duivel noemen. Een bizar sterke Helpersgroep die zowel een zwarte als een witte ‘vleugel’ dragen in hun werk, hebben dezelfde energie teruggegeven als die in de mensheid werd gepompt. We zagen een energetische verschijning met een enorme zwarte hoorn en vleugel links en een enorme witte hoorn en vleugel rechts.

De Helpers Energie verspreidde zich over de rand van dit universum en ging het vierde realm van bewustzijn in. Er werd gesproken tegen de enorme zwarte octopus die bepaalde energievelden op Terra en de menselijke lichamen bestuurde. Je bent voorbij, jouw dagen zijn geteld, jij duivelse oude vriend.

En toen straalde de Zwart / Witte Helpersgroep een bepaalde natuurlijke duistere en lichte kracht tegelijkertijd uit die zo enorm sterk was dat de zwarte kracht (macht) naar een oppervlaktelaag van Terra ging, diep bij haar binnen drong naar de Centrale Zon, door de diepste lagen heen trilde, transformeerde via de leylijnen met een enorme kolk van witte energie – een RESET!

Alles vibreerde tot in de diepste vezels! En de Helpersgroep kruisten hun enorme Zwarte en Witte Vleugels rondom de vierde dimensie heen, vergeving voor de Cthulhu Kraken die verantwoordelijk is geweest voor de aangelijnde en onbewuste consument. De Helpersgroep werd wit, de Cthulhu Kraken grijs doorschijnend en deze zuivering is nog steeds volop gaande tot de Cthulhu Kraken weg zal zijn. Er is ingegrepen op zeer hoog niveau (trillingen) van Helpers, om de Aquariusmensen te ondersteunen met het bouwen van hun eerlijke platformen, te helpen bij hun ideeën, dromen, wensen en plannen te realiseren, neer te zetten, bij elkaar te komen en uit te breiden.

Terra haar Aquariuskinderen worden gezuiverd van oude zwarte lagen en de vibraties van de Schumann Resonantie zijn enorm krachtig. Het is tijd, wees met elkaar, help elkaar bouwen aan de nieuwe werelden, het neerzetten via jullie lichamen alle verzamelde plannen, dromen, ideeën en maak ze waar met eerlijke, zuivere samenwerkende energie vanuit het helpende hart en het liefdevolle innerlijke wezen. Vibreer op deze energie en manifesteer datgene waarvoor jullie hier zijn gekomen – om jullie aardse lichamen en prachtige bewustzijn in te zetten voor de toekomstige kinderen en Terra. De kanteling is definifief – laten we verbinden …