Gesprekje met het Immuunsysteem

13-09-2021 – Het is een tijdje geleden, maar we hebben gewerkt aan vanalles en nog wat, met name om het geheim van het leven dieper in te duiken. Het geheim dat de tegenhangers van het licht graag wilden hebben, maar nooit zullen kunnen krijgen omdat zij vanuit het niet-licht zijn. We gaan het eens in het kort hebben over het eindeloos uitvouwen van eeuwigdurende tijdloosheid waarin eenieder van de ziel werden vastgezet. Leven is een continuüm en vouwt zich voortdurend uit, die verbindt aan de tijdloosheid.

Het menselijke lichaam is vernuftig en complex, tegelijkertijd is de werking hiervan verbazingwekkend eenvoudig. want wat velen nog niet begrijpen is dat onze eeuwig durende systemen in allerlei ‘doosjes’ zijn gestopt, gemaakt vanuit DNA manipulatie programma’s van de buitenaardsen.

Het fysieke en energetische lichaam heeft wel 80.000 prachtige levenswielen en 111.000 drukpunten om het energetische en fysieke systeem van de mens soepel en levendig te houden. Daar horen géén rechtopstaande blokkades voor te zitten, die chakra’s worden genoemd. Rechtopstaande gekleurde chakra’s functioneren als implantaten die de werkelijke voordurend in elkaar overstromende en vanuit daar uitvouwende energetische functie van de levenswielen verstoren.

Ook het immuunsysteem is in een soort van ‘doosje’ gestopt, waardoor deze zeer snel ‘vol’ raakt en zich op tijd moet ‘legen’ wat feitelijk wederom een artificiële creatie is. Vorige week werd onze kleinzoon opeens geconfronteerd met enorm hoge koorts, hoofdpijn, hoesten en een loopneus. Toen hij weer naar huis was, ben ik even gaan liggen en vroeg mij af hoe een immuunsysteem ‘eruit ziet’. Nog nooit heb ik me afgevraagd hoe een immuunsysteem eruit ziet, nog nooit heb ik me afgevraagd of ik ermee kan communiceren, dus dacht ik: laat ik eens een poging wagen.

Eenmaal in contact met mijn immuunsysteem tijdens een dieptemeditatie, ‘zag’ ik dat het immuunsysteem eruit zag als een levenswiel en deze was verbonden aan de 80.000 levenswielen die in elkaar vloeiend naar de breedte stroomde. Mijn immuunsysteem had een iets andere kleur, namelijk een doorschijnend zacht oranje. Ik vroeg me af of dit altijd zo was, of dat dit een ‘waarschuwing’ was dat mijn immuunsysteem ‘vol’ aan het raken was en of binnenkort een ‘virusje’ eraan zat te komen.

Immuunsystemen reageren op elkaar zoals feromonen dat doen en aangezien ik in contact was geweest met onze koortsige en snotterige kleinzoon, zou dat niet geheel vreemd zijn dat onze immuunsystemen met elkaar hebben ‘gecommuniceerd’. Opeens viel me iets binnen, want ik zag tijdens de dieptemeditatie een eeuwenoude stam uit het Amazonegebied. Ze werden allemaal tegelijk ziek, de sterkste bleven over, de zwakste legden zich te rusten in de aarde. Dit is niet de wet van de sterkste, maar om het DNA en de voortplanting van de stam te garanderen.

Immuunsystemen communiceren dus met elkaar en vloeien in elkaar over zodra ze bij elkaar in nabijheid zijn. Dit is géén vorm van ‘besmettelijk’ maar gewoon om de ‘stam’ gezond en sterk te houden. Opeens kreeg ik een gevoel dat het juist heel erg goed en gezond was om met elkaars immuunsystemen uit te wisselen op een niveau die angstige hersenen niet begrijpen. Want blijf je overeind staan, dan heeft het immuunsysteem ‘gewonnen’ en kan deze weer gevuld worden tot de volgende keer. Het is een reinigingssysteem, tevens een overlevingssysteem om gezond DNA te kunnen voortzetten.

Van jongs af aan wist ik al dat besmettelijkheid zijn niet bestaat en dat ik een ijzersterk systeem had gekozen, vanwege het voorouderlijk DNA dat nog afstamt vanaf de eerste mens. Hoe vreemd dit ook in de oren moge klinken, vertelde mijn immuunsysteem nog meer. Deze is namelijk gekoppeld aan de 80.000 levenswielen (die geen rechtopstaande gekleurde chakra’s zijn) maar een eindeloos uitvouwen en dat het immuunsysteem helemaal niet in een soort klein doosje hoort te zitten. Het huidige immuunsysteem is ‘ingepakt’ waardoor deze zeer snel vol zit.

Gezonde mensen worden misschien ééns per twee jaar een beetje ‘ziek’ en dat zijn dan zeer milde verschijnselen. Zij vertrouwen jaar op jaar dat hun systeem gezond is en dus gedachtenkracht is hierdoor ook een behoorlijk belangrijk iets. Wanneer je met een ‘zieke’ in aanraking komt, gaan de hersenen denken dat et ‘besmettelijk’ is. Het doosje raakt direct gevuld en tien dagen laten komt naar buiten wat er is opgeslagen.

Stel je eens een systeem voor dat zo groot is als het universum zelf, hoeveel zou erin passen? Veel toch?
Dus ik ging mijn immuunsysteem heel hoog en breed maken, gekoppeld aan de levenswielen, oneindig uitvouwend. De kleur van dit systeem was nog licht oranje, dus mijn vermoeden was dat er een milde opschoning aan zat te komen, want ik ben al ruim twee jaar niet meer ‘grieperig’ geweest. Ik liet het stromen en alles wat erin was opgeslagen ‘vrij’ zodat de klachten mild zouden blijven.

Twee dagen later was het zo ver, lichte hoofdpijn, branderige ogen, pijnlijke spieren, vermoeid, een verstopte neus, maar mijn immuunsysteem bleef ik heel heel groot en breed visualiseren, in plaats van dat ik het in een ‘hokje’ zag – als die van ik ben besmet dóór mijn kleinzoon!

Na een dag was ik alweer opgeknapt! Sterker nog, het maakte dat ik me sterker voelde, gezonder, en dat deze ‘stam’ het weer heeft overleefd, dus ik vroeg hoe de kleur van mijn immuunsysteem er momenteel uit zag en deze was waterkleurig geworden! Voor mij iets om dus zo nu en dan een kleurencheck te doen en het immuunsysteem bij licht oranje al ‘vrij te laten’ en daardoor te ‘legen’ van alles wat er in opgeslagen werd aan gifstoffen, virussen, bacillen, enzovoorts. Vaker communiceren dus ?

We work together in a Unified Cooperation.
In Lak’ech from Heidy