Leesvoer

Het leesvoer: Alles wat je kunt lezen op Facebook en deze Website is Kennis vanuit de Oorsprong van het Ontstaan, dus de Bronkennis die de Hedendaagse Spiritualiteit vertegenwoordigt. Onze Schrijfsels zijn doorgewerkte Menselijke Ervaringen en de Boodschappen zijn authentiek geschreven, rechtstreeks uit Eigen Hoofd en Handen en dat willen we graag zo houden, omdat authenticiteit nu eenmaal vanzelfsprekend is voor de Aquariuswerkers. Wij moeten helemaal niets hebben van kopieer en jat … euhm … plakwerk! Want het werk van een ander hier en daar een beetje zelf aanvullen, dan doen alsof het van jezelf is héél erg Vissentijdperk!

Kopieerders en plakkers verloochenen niet alleen zichzelf en een ander, maar zij lopen hiermee zelfs de kans mis om hun eigen Aardse en Galactische Tribe Members te vinden. Je weet wel, van die mensen waarbij je jezelf meteen thuis voelt komen en vrij kunt spreken zonder jezelf te moeten inhouden. Aquariuswerkers zijn vaak stille en ietwat vreemde snuiters, misschien zelfs een beetje te ‘menselijk’ in een wereld vol verlichte ‘Meesters’. Je moet óf een ware krachtpatser zijn óf een beetje pretentieus, maar ‘verlicht’ in dit kapotte DNA, dat weten wij nog niet helemaal zeker, dus doen we hier geen uitspraken over.

We vragen dan ook altijd om het menselijke ‘denken’ uit te zetten en het lichaam ‘aan te zetten’ door rustig een enorme pot met thee of koffie, een fles biologische wijn of voor mijn part een joint in een bad vol met warm water te nemen ten tijde van het lezen ? Resonerend lezen met een glimlach en een stille traan van herkenning kan alleen maar als je een ontspannen perineum hebt en dus geaard bent.

Rechtopstaande gekleurde chakra’s zijn implantaten en om te leren Aarden hoef je géén rode onderbroek aan te trekken. Wij mensen Aarden namelijk helemaal niet via rode onderbroeken, maar via wandelingen in de natuur of zittend op je kont met een ontspannen perineum – zo iets dus.

Het Leesvoer: Zijn zowel deels Collectieve Boodschappen, als Onze Persoonlijke Ervaringen van dit Menselijke Lichaam die te maken hebben met het Kapotte DNA (wat Wij evengoed dragen als Jullie 😉 ) en ook deze ‘informatie’ komt rechtstreeks van onze ‘eigen’ Hoofd en Handen vanuit ‘levenservaring’.

Vanuit onze Opinie bestaat er géén ‘ik’ omdat Allemaal die van Bron afkomstig zijn, Familie van elkaar is vanuit dezelfde Ontspruiting en horen we elkaar te Helpen zodra er Stront aan de Knikker is, en er was flink wat Stront aan de Knikker dus Helpen Wij via onze Collectieve Schrijfsels mee aan Jullie Upgrades en herinneringen.

We zijn ons bewust van het feit dat er vele complexe leesstukken tussen staan die moeilijk te behappen zullen zijn, maar dit gaan we te zijner tijd Absoluut verbeteren in het Boek dat we aan het Schrijven Zijn! Wij konden en mochten alleen maar gecodeerde en versleutelde flarden van Pagina’s aan jullie geven, met omleidende Informatie, Getallen en Woorden, om de Trackingsystemen van de Kunstmatige Intelligentie te ‘misleiden’. Maar Eenieder die weten Hoe Resonantie werkt, zal via ons Schrijven niet Nadenken over wat er geschreven staat, maar via Resonerende Trillingen binnenin het Eigen Systeem Be-Grijpen.

Graag geen stukken kopieren en plakken zonder bronvermelding want er rust een Copyright © op al het schrijfwerk waar Wij veel liefde en tijd in steken. Wij blijven deze Pagina’s Gratis Updated houden en via de Praktijk van Kompaswerk of lieve Donaties voor ons Schrijfwerk houden op een eerlijke manier onze dak boven het hoofd en verblijven we op deze manier vanuit de Bronwetten van Abundance.

Treed binnen in de Huiskamer van Kompaswerk en Wees meer dan van Harte Welkom bij Leesvoer en Boodschappen , te vinden bovenaan in het Menu, and have a Lot of Fun!

We work together in a Unified Cooperation.
In Lak’ech from Heidy