Hologram Sessie op Afstand

We beginnen deze pagina meteen met een belangrijk nieuwtje dat wij vanaf februari/maart 2023 eindelijk de veelgevraagde overnachtingsmogelijkheden bieden voor een- of meerdere personen in onze oergezellige Herberg ‘Het Rodenrijtje’ waar alles draait om verbinding! De webpagina met informatie is onderweg, maar wil je alvast meer weten hierover, vraag de informatie dan even op via email.

Soms is de afstand tussen een thuisadres en de praktijk van Kompaswerk iets te groot, waardoor mensen niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk in Achel (BE) te komen. Of is de wachttijd te lang om een Persoonlijke Tekening & Hologram DNA Sessie in de praktijk te ervaren, omdat we een wachtlijst tot en met maart 2023 hebben die nog steeds groeiend is.

Een Hologram Sessie op Afstand brengt je in de gelegenheid om de wachttijd te overbruggen waardoor je alvast een afspraak kunt inboeken voor een Next Level DNA Sessie en tegen die tijd hebben we zelfs een overnachtingsmogelijkheid gerealiseerd voor degenen die langere afstanden moeten rijden voor een Sessie in de Praktijk, of wanneer je liever met Twee personen wilt komen.

Wij krijgen dus met grote regelmaat emails van mensen met de vraag of wij ook een Persoonlijke Tekening met Hologram DNA Sessies Online doen, maar verrassend genoeg doen wij dit niet. Wij werken binnen een specifiek Coherentieveld buiten de Artificiële ether om en wij werken met het DNA die in staat is om op elk level te kunnen communuceren met ander DNA. We hebben daarom een unieke offline werkwijze gerealiseerd om toch een Sessie op Afstand aan te kunnen bieden voor degene die hierin geïnteresseerd is.   

Voorinformatie: Vaak nemen mensen deel aan bepaalde online collectieve & individuele happenings & channelings, code activeringen, groepshealingen, updates en upgrades of worden er online trancendente reizen georganiseerd via meditaties. Allemaal geweldig natuurlijk, want zo helpen we elkaar steeds weer een stapje verder in het menselijke ascentieproces en wij zeggen dan ook altijd, gerust blijven doen en vooral niet bang zijn!

Een goede voorbereiding telt voor twee, dus is het belangrijk om voorafgaand aan een deelname van élke online sessie jezelf zéér grondig te aarden vanuit het perineum en dat de innerlijke trillingen ver buiten jouw eigen cellenveld trillen, waardoor er alleen maar goede frequenties kunnen binnenstromen en dat er niets binnenkomt wat er niet thuishoort.

Wij weten dat kunstmatige intelligentie verstoringen in de ether heeft aangebracht, daardoor het Vierde Rijk van Bewustzijn kan beïnvloeden met artificiële upgrades van het Pineal Gland. Hierop worden kunstmatig aangebrachte devices binnen een aantal partikels van het DNA ten tijde van een directe online verbindingslijn aangewakkerd, geactiveerd en zelfs aangestuurd.

Het is niet handig en/of verstandig om deel te nemen aan collectieve happenings, channelings, groepsmeditaties wanneer je onlangs (MRNA) gevaccineerd bent, minder goed geaard in het lichaam zit, een griepje, verkoudheid, blaasontsteking of een tijdelijk immuunprobleem hebt, waardoor het energetische draagsysteem is ‘verzwakt’ en het risico groter is dat er iets wordt aangehaakt of wordt geactiveerd wat er niet in thuishoort.

Vooral bij groepssessies wordt er heel veel losgelaten door anderen, dus het ligt in principe aan niemand dat deze aanhakingen ontstaan, maar ligt het aan de manier waarop men de losgelaten energieën ‘absorbeert’. Gevoelige mensen die veel beschadigingen in hun DNA hebben, vullen de lege plekken van het DNA op deze manier onbedoeld op.

Hierdoor worden oude DNA partikels en nano-implantaten geactiveerd/aangewakkerd die uiteindelijk tot grote problemen kunnen leiden, omdat de ‘besturing’ hiervan is vernietigd uit jullie DNA. De meest voorkomende kenmerken tijdens een sessie met verstoorde functies, zijn een onverklaarbaar en onbehaaglijk gevoel, hoofdpijn, vermoeidheid, niet meer goed kunnen aarden, onrust, pijn, ter plekke niet lekker, ziek of misselijk worden.

Verbreek onmiddelijk de verbinding wanneer je vermoed dat er sprake is van een artificiële verstoring want dit betekent dat de lege plekken in het DNA worden opgevuld of geabsorbeerd met de energie die anderen aan het loslaten zijn. Trek je even terug, stap uit het moment, luister naar jezelf, neem een douche, een boswandeling, ga wat eten of drinken en reinig de verstoorde frequenties door natuurlijke geluiden te beluisteren zoals vogels, ritselende bomen of water. Ook kun je lekker op een fluit fluiten, zingen, op een trommel slaan of een klankschaal op je lichaam leggen en een beetje plezier met jezelf te hebben. In staat te zijn om te kunnen lachen met jezelf is de gezondste frequentie die er bestaat!!

Vanuit meditatie of visualisatie aanwezig te zijn, is het Pineal Gland in staat om de zelfgenezende vermogens aan te sturen en wanneer er sprake is van ‘niet geaard’ zijn, is het belangrijk om je te verbinden met de regelmatige hartslag van Moeder Aarde. Zorg ervoor dat je innerlijke trillingen zo optimaal mogelijk blijven vibreren. Voel je verbonden met de Bron, Het Liefdesbewustzijn, Handelend als Eén Wezen van een Geheel met Alles Wat is.

In ons Werk op Afstand tunen wij volledig offline in op het Coherentieveld die is aangesloten op jouw DNA en gaan we meteen beginnen met het uitlezen van jouw Persoonlijk Hologram die weer is aangesloten op jouw DNA. We werken met de hoogst bereikbare (snelste 😉) trillingen uit jouw eigen DNA helixen waardoor er bij ons kosmische informatie binnenstroomt waar het pakketje menselijke denken meestal ‘nog niet begrijpt’ en resonantie of het innerlijke dowse systeem (wichelroede) het werk voor je zal doen.

De Offline Sessie Optekening/Herstel van het Hologram op Afstand is zeer Effectief gebleken, maar heeft uiteraard een iets langzamer dan een Hologram of Next Level Sessie in de praktijk. Wij zullen daarom ook twee weken ondersteuning/nabegeleiding geven in de vorm van astrale (verdere) onderzoeken en verbeteringen, bijsturen waar nodig, nieuwe informatie voorzien indien er veranderingen zijn, of wanneer je vragen hebt dat deze gerust gesteld kunnen worden via email of Telegram.

Mensen die zéér hooggevoelig zijn kunnen onze werkzaamheden op afstand waarnemen, maar er kunnen ook al veranderingen plaatsvinden binnen jouw omgevingsveld voorafgaand aan de Offline Sessie die je niet opmerkt. DNA reageert namelijk op elkaar, zoals immuunsystemen en feromonen op elkaar reageren 😁. Dit betekent dat de omgeving kan reageren op jouw innerlijke DNA veranderingen, daardoor de leerprocessen sneller kunnen worden ‘doorgewerkt’ in de vorm van een spiegelende omgeving.

Afhankelijk van de beschadigingen, nano’s of implantaten die we aantreffen, kan het integratieproces of herstel van het DNA tot wel drie maanden duren omdat we een gezonde blauwdruk tegen het beschadigde DNA hebben gezet die als het ware ‘overgekopieerd’ moet worden naar de oorspronkelijke staat. Houd hierbij er rekening mee dat de eerste twee weken een ‘homeopathisch effect’ kan optreden. Uit recensies is gebleken dat deze binnen twee weken gestabilliseerd zijn.

We maken een optekening van jouw DNA en Hologram en ten tijde van het optekenen en behandelen op afstand nemen wij de vrijkomende chants, spraak en klanken offline op met een recorder én video, waar we tussentijds foto’s maken van de krabbels, schriften, puzzels, coderingen, symbolen, resonerende woorden. Beiden worden direct digitaal verstuurd via Telegram of wetransfer zodat jouw cellen al fijn aan de slag kunnen hiermee 🙂

Ter auditieve en visuele ondersteuning kun je de opnames (offline) zo vaak terug bekijken en beluisteren als je denkt nodig te hebben en kun je de foto’s van de optekening alvast bekijken en onderzoeken. De levende watercellen reageren namelijk op het gedane werk, krijgen een aantal upgrades tot de veranderingen, verbetering en zelfs volledig herstel van het DNA zal plaatsvinden.

Voorafgaand aan deze Offline Hologram Sessie op Afstand maken wij een Persoonlijke Tekening (A4 formaat) zoals wij deze ook maken bij een Hologram Sessie in de Praktijk. Deze persoonlijke tekening is een extra krachtige tool om op een fijne plek neer te hangen of te zetten en deze in te zetten bij meditatie, aanroepen van jouw krachten of ter herinnering aan jouw missie. De persoonlijke tekening is niet los aan te vragen of te bestellen omdat deze bedoeld is ter cellulaire herinnering & activering van jouw persoonlijke Hologram en DNA.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude lijnen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema’s, daarom gefaseerd gaan en daar hebben wij geen zeggenschap over. Dit is een belangrijke reden waarom wij nooit, dus ook niet met de offline Sessies, vervolgafspraken maken. Wanneer het tijd is voor een Offline Nex Level / DNA Activering of een Vervolg Sessie op Afstand, klop je vanzelf weer een keertje aan.

De Hologram sessies op afstand worden vooraf gefactureerd en zodra het bedrag op de rekening staat, wordt er een dag ingepland waarvoor je niets speciaals hoeft te doen of te laten, dan dat je een dag tevoren meer gezuiverd water drinkt en een beetje ‘in aanwezigheid of gedachten’ erbij bent. Wij geven geen tijdstip, maar in de regel zijn we ergens in de nacht of zeer vroege ochtend al gestart en dezelfde dag of de dag later zal je de digitale stukken alvast ontvangen.

Wat hebben we van je nodig voor een sessie op afstand?

  • voorzien van een duidelijk onderwerp – sessie op afstand
  • voorzien van jouw voor- en achternaam
  • voorzien van jouw geboortedatum
  • voorzien van je volledige adresgegevens
  • voorzien van een korte motivatie
  • frontale foto van jouw gezicht, foto van jouw gehele lichaam voor- en achterkant
    (kleding mag aanblijven ;) )

Alle bedragen zijn incl. BTW.

Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Tekening / Offline video van de optekening / voicebericht met Bronhealing Chants, Spraak en Klankschalen/ Coderingen Vrijgeven (± 80 minuten) / dit is inclusief materiaal, aangetekend en verzekerd verzenden van de persoonlijke stukken naar huisadres. Het totaal bedrag wordt voorafgaand aan de sessie gefactureerd en voldaan. – € 201,00

Bijkomende administratie kosten: € 09.00