Reptielmensen horen eigenlijk helemaal niet thuis op de aarde, maar zij zijn een verzinsel van de buitenaardsen. De buitenaardsen hebben zichzelf puur uit vermaak deze planeet toegeëigend door een eigen ‘incarnatiesysteem’ rondom de aarde te ontwikkelen, die de Matrix wordt genoemd, een soort ‘gevangenis’ om zielen keer op keer met ‘aards Karma’ te laten incarneren, keer op keer op keer. Deze zogenaamde Matrix zorgde ervoor dat de zuivere zielen die hier op aarde hun ervaringen aan het maken waren, gevangen werden gehouden en niet meer terug konden gaan naar hun eigen zielenfamilies.

De buitenaardsen die zich verveelden en altijd al eropuit zijn geweest om de zielen achterna te jagen en te treiteren, bedachten en creëerden de zielloze en gewetenloze reptielmensen die de Aarde over zouden moeten nemen. Deze reptielmensen kenden alleen maar genotsgevoelens via de receptoren van het mensenlichaam, maar daarbij hadden ze geen ‘geweten’ meegekregen.

De reptielmensen kregen de ‘opdracht’ om zich te vermenigvuldigen met de mensenkinderen van moeder Aarde die er al reeds waren. Dit geheel eigen incarnatiesysteem werd een enorm leuk spel voor de buitenaardsen, gewoon om de zielen te treiteren, maar ook om …. gebruik te maken van hun bloedhonger.

Laten we behalve spiritueel, wat realistisch zijn want ook wij zijn gecreëerd vanuit de kosmos en buitenaards ontwikkeld, maar we waren allemaal voorzien van een geweten. De oorspronkelijke mens van de aarde, is misschien niet zo knap en aantrekkelijk geweest zoals wij de huidige mens nu kennen 😉.

Maar wij waren wel telepathisch in contact met elkaar, deden aan telekinese, stonden in directe verbinding met de natuur, de trillingen van de Aarde en de Kosmos en waren hier om onze ervaringen in een driedimensionale tastbare wereld als ziel te kunnen maken. Dit mensenras is er al ruim 200.000 jaar en afkomstig van het tijdperk van Lemurië / Atlantis. Dit mensenras was uitzonderlijk liefdevol, begaafd, fysiek sterk en zij werden ontzettend oud. 

In tegenstelling tot de gewetenloze reptielmensen, was dit mensenras voorzien van een geweten en ziel. En dit wist mijn vader al tegen mij te vertellen toen ik nog een klein kindje was. Hij zei altijd dat wij mensen een soort speelpionnen en een dambord voor de buitenaardsen zijn geworden, de zwarte pionnen tegen de witte.

Mijn vader was van de tweede golf geïncarneerde Indigokinderen (1941) die van het hele verhaal wist, maar niet serieus werd genomen, wat begin jaren zeventig heel normaal was. Hij deelde deze verhalen met mij, misschien wel omdat hij intuïtief aanvoelde dat ik dit hoorde te weten om het ooit naar buiten te brengen.

Dat ‘die daarboven’ de aarde kapot aan het maken waren, en dat de mensen van de kerk, die smeerlappen van paters hun vieze poten niet van kinderen af konden houden en dan kwam er nog een hele riedel over Chinezen erachteraan. En ondanks dat ik nog wat te klein was om het allemaal te begrijpen in mijn hoofd, voelde ik altijd heel diep van binnen dat hij de waarheid sprak.

Maar toen ik eenmaal oud genoeg was om naar de bibliotheek te gaan, ben ik altijd op zoek geweest naar deze waarheid. Met de komst van internet, heb ik rond mijn dertigste pas het verhaal van mijn vader ‘bevestigd’ gekregen, omdat andere Sterrenzaden massaal hetzelfde vertelden.

Mijn vader was eigenlijk in deze ascentie dertig jaar te vroeg met deze informatie en heeft er nooit echt iets mee kunnen doen en mijn gevoel zegt dat dit er velen waren in die tijd. Hij heeft helaas op veel te jonge leeftijd zelfmoord gepleegd, omdat hij zijn opdracht als één van de vroege sterrenzaden niet heeft aangekund of onbewust voelde deze niet te kunnen volbrengen.  

We kunnen het ‘fokprogramma’ met de mens zien zoals dat gaat bij de vleesindustrie. De Aarde had van origine maar een paar miljoen mensenkinderen rondlopen, die de buitenaardsen in hun goedheid hebben verwelkomd, in hun levens en gezinnen binnengelaten.

Vanuit het niets zagen we opeens bepaalde ‘buitenaardse ontwikkelingen’ op  de aarde ontstaan. Er werden wereldwijd piramides en   gebouwen geplaatst in verschillende continenten, natuurlijke landsgrenzen werden kunstmatige landsgrenzen,  hele beschavingen werden van de aarde geveegd, weggemoffeld, verbrand of overgenomen.

Er werden beperkende religies gevormd, oorlogen en hongerwinters gecreëerd en langzaamaan kwamen deze buitenaardsen aan de macht. Volgens de Paleocontacthypothese of Paleo-SETI (SETI staat voor Search for Extra Terrestrial Intelligence: bezochten de ruimtewezens ons al lang geleden. Daarvan zijn allerlei bewijzen, zoals de Nazcalijnen, de grottekeningen, de plotselinge spijkerschriften, bouwwerken die mensenhanden niet hebben kunnen maken.

Daarnaast hebben de mensenkinderen van moeder Aarde en vader Kosmos de eerste bezoeken en de buitenaardse ontwikkelingen via de grottekeningen die zij maakten opgetekend en voor mij is dit laatste voldoende bewijs, meer heb ik niet nodig.

De reptielen hebben uit de paar miljoen menselijke lichamen maar liefst acht miljard lichamen weten te ‘ontwikkelen’. En op deze wijze in een paar duizend jaar een volledig onbewuste en slaafse ‘mensheid’ gecreëerd. Zowel de reptielmensen als de mensenkinderen van moeder Aarde incarneerden mensenleven na mensenleven vanuit de kunstmatig gevormde matrix. Maar zij wisten dat de mensenkinderen voorzien waren van een ziel die niet kan sterven.

Uit pesterij hebben de buitenaardsen een systeem bedacht om de zielen binnen de Matrix gevangen te houden en af te scheiden van het Kosmische Licht waaruit zielen bestaan. Daarbij werden er tijdens de kunstmatige incarnaties een implantaat in het energetische lichaam geplaatst. Deze implantaten bevinden zich ter hoogte van de nek en deze implantaten kom ik tegen bij zielen die leven na leven in de Matrix hebben vastgezeten. Maar ik kom ook nieuwere implantaten tegen die bij de ‘grotere en sterkere’ healers, lichtwerkers en spirituele leraren zijn geplaatst. 

We kennen allemaal het schrijnende verhaal van Jezus Christus, die ten gronde werd gericht door de machtige reptielmensen. Deze hadden, zo arrogant als zij zijn, de dood van Jezus ‘gezegevierd’ door de jaartellingen per direct op nul te zetten. Vanaf die tijd is het, zoals jullie allemaal weten zeer snel bergafwaarts gegaan met moeder Aarde en diens mensheid.

Er werd er een soort van satan en een gebiedende god verzonnen, waardoor satanisme en verafgoderij onder de reptielen een feit werd. De originele vrouwelijke mensenlichamen werden broedmachines. En de natuurgenezers, de zogenaamde heksen, Sjamanen en Druïden, werden opgejaagd, uitgebannen, vermoord en verketterd door het patriarchaat.

Op deze manier raakten de mensenkinderen van moeder Aarde langzaamaan in vergetelheid. De klopjachten die werden verricht op de zogenaamde ‘heksen’ heeft onder de mensenkinderen van moeder aarde grote schade teweeg gebracht. Generatie na generatie werd de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke ernstig verstoord.

Er werden oorlogen en hongerwinters gecreëerd en het zijn de reptielmensen die de legers hebben gevormd, de genocides ‘uit naam van de gebiedende god’ opgedrongen hebben en zij hebben vele dingen verzonnen om de mensen bang en klein te houden. Denk hierbij aan de hemel of de hel, het Adam en Eva verhaal, de zogenaamde brute heersers der aarde, halfgoden en godinnen, karma en nog veel meer van die onzin, de hemel, de hel en karma bestaan niet eens!

Nu proberen zij de massaal geïncarneerde Lichtwerkers te beheersen, want zij weten allang dat wij hier zijn en dat onze lichtgroep steeds groter wordt. Ze proberen hun wereldwijde ‘macht’ terug te krijgen via biologische oorlogvoering en straks 5G, maar ik heb in 2014 voorvoeld en door-gechanneld gekregen dat het een verloren zaak voor de reptielmensen is. 

De reptielmens is (vrijwel) niet in staat om tot een hoger of spiritueel bewustzijnslevel te komen omdat deze gewetenloze, narcistische, egoïstische en kwaadwillende kenmerken vertoont.

Het zijn ook de reptielmensen die blijven hangen in slachtofferschap, financiële problemen, over de rug van anderen verkregen rijkdom, boosheid, wrok, haat, jaloezie, seksuele wellust, porno, kindermisbruik, machtsmisbruik, mensenhandel, ontginning van grondstoffen, eten van industrieel vlees, overconsumptie, overproductie, religieus extremisme, mishandelingen, dominantie en zij dragen enorme ego’s en zijn niet spiritueel!

Zij kunnen onschuldige mensen en dieren vermoorden om financiële rijkdom te vergaren, of gewoon voor de lol en pure macht. Onderzoek de gevestigde orde en de daaraan gekoppelde illuminatie maar eens. Reptielmensen zijn niet alleen ‘de machtigen der aarde’ hoor, maar zij zijn zelfs in onze kleine huiskamers aanwezig om ons vanuit hun oude programma’s te beïnvloeden en in het donker te houden.

Wij hebben er dagelijks mee te maken, wereldwijd en overal, zelfs al herkennen we ze niet meteen in onze kinderen, partners, collega’s of leidinggevenden. We worden momenteel juist heel erg aangevallen in onze persoonlijke levens via de oude en nieuwe implantaten die worden geïmplanteerd, waar vloeklijnen, familielijnen, energetische vervuiling en entiteiten hun werk aan het doen zijn.

Reptielen en onbewuste mensen zullen me voor gek verklaren, maar van de Kosmos bewuste sterrenzaden ‘resoneren’ volledig met deze informatie. 

Wanneer je het vermoeden hebt dat je een implantaat in je nek hebt of afgesloten bent van het Kosmische Licht, neem dan contact met mij op via email.