Thank You, so we can keep Creating and Co-Creating …

“we hebben alleen maar dit moment
als een ster in onze handen”

What Else do We have got Friends For? Wij zien een uitwisseling als energie waarmee goede dingen gedaan en uitgebreid kunnen worden. Onze online werkzaamheden zullen daarom altijd voor iedereen op collectief niveau vrij toegankelijk en beschikbaar blijven voor iedereen en elke portemonnee. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, doen wij niet aan vrijwilligerswerk maar aan een gelijkwaardige uitwisseling zodat we er allemaal profijt van kunnen hebben.

We krijgen zo nu en dan wel eens een vrijwillige bijdrage van dankbare mensen die we vooruit hebben geholpen op zowel collectief als individueel niveau, omdat zij begrijpen dat de online tijd die wij geïnvesteerd ook een waardevol kado van ons voor hun is geweest. Misschien hebben wij jou ook een waardevol kadootje gebracht door middel van onze collectieve en individuele online werkzaamheden.

Niet alleen worden wij er heel erg blij van om door jou gezien, ondersteund en gewaardeerd te worden, dat de vele ‘stille uurtjes’ die wij er in hebben gestoken, onze manier van energetische uitwisseling naar jou is geweest, maar we willen dit voor je kunnen blijven doen en tijd wordt ons steeds kostbaarder naarmate we het drukker krijgen en het lichaam ouder wordt.

Sinds kort hebben we de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het collectieve en individuele werk dat wij als Kompaswerk verrichten zodat iedereen met elkaar kan groeien en ontwikkelen. Onder vermelding van ‘Vrijwillige Bijdrage Kompaswerk’ op Belfius Bankrekeningnummer: – BE47 0689 4561 9580 – kun je zowel anoniem als met naam en toenaam een bedrag storten wat je kunt en wilt missen.

Alvast dank je wel met het uitbreiden van ons Platform.


Lieve Heidy, Graag wil ik mijn dankbaarheid tonen en een donatie doen, aan alle tijd, liefdevolle energie, hulp die je/ jullie bieden door al het werk wat verzet wordt en nog verzet mag gaan worden. Een warme & lieve groet van A.


Heidy , vielen Lieben • D A N K • dass Du Dir die Zeit genommen hast  und für das reinFÜHLEN und reinDENKEN.
🤍🤍🤍 Schöne Grüße, Maria


“Lieve lieve lieve Heidy, alles wat we voor onszelf doen, doen we voor anderen, en alles wat we voor anderen doen, doen we uiteindelijk ook voor onszelf, dankbaar en met liefde bied ik je heel graag een kopje koffie aan, Dikke knuffel van Natasja”


“Beste Kompaswerk, je krijgt een email van mij, niet om je iets te vragen, maar gewoon om te vertellen dat ik ontzettend veel aan jou website heb gehad! Nog steeds ben ik van onder naar boven aan het uitpluizen en er vallen steeds meer puzzels op de plek , ondanks gecodeerd geschreven weet ik intuïtief wat je met alles bedoelt. Ik wilde daarom graag het symbolische bedrag van 55 euro schenken, niet alleen het getal van mijn leeftijd, maar het voelde gewoon goed om het op deze manier te doen. Dank je wel voor al het fijne werk dat jullie doen en met een lieve groet uit Zuid Frankrijk met een dikke knuffel, van Stella”