Dank aan onze wijze zoon en onze lieve dochter 😊 van wie ik zoveel heb geleerd over hoe we omgaan met de kinderen van moeder aarde. Heel erg bedankt, vanuit mijn hart voor alle prachtige inzichten, die me ooit hebben doen besluiten om de dingen anders te doen. De grootste ‘leugen’ die ons wordt voorgehouden, is het idee dat mensen vanuit hun oorsprong een vleeseter zou zijn. Dit waanidee is gebaseerd op een in de wereld gebrachte mythe dat wij vlees en melk nodig zouden hebben om te kunnen overleven. Het is een verhaal die door de vleesindustrie in de wereld is geholpen en in stand gehouden – zij hebben immers het grootste financiële belang hierbij! Het is belangrijk dat we ons bewust worden van die grote leugens, die de dieren, de mensenkinderen en natuur schaden.

Maar ik en mijn kinderen vinden het heerlijk om vlees te eten, het smaakt lekker !!” Wat een veel gebruikt argument is om vlees te blijven consumeren, is dat vlees natuurlijk heerlijk smaakt! Dit is voor mij altijd de reden geweest waarom ik dode dieren bleef eten. Ondanks het feit dat ik voornamelijk vegetarisch, vis en af ​​en toe biologisch en scharrelvoedsel at, geen mechanisch of ‘in elkaar gedraaid’ vlees, werd mijn dilemma steeds groter. Mijn eigen kinderen en kleinkinderen zijn vegetarisch en ik kon het niet laten? Tot een van mijn kinderen overtuigend met veel zelfvertrouwen zei: het is niet alleen ongezond voor je lijf lieve mama, het is ook onethisch en onacceptabel om dierenleed te blijven eten! Tijdens ons Spirituele Ontwakingsproces gaan we ook onze eet- en leefgewoonten onder de loep nemen, zoals ik ook deed. Geleidelijk beginnen we te begrijpen dat we angst, verdriet, eenzaamheid, misbruik, pijn, ziekte, kanker, etter, zweren, virussen, gifstoffen, groeihormonen en wormen eten. Bovendien leven de dieren in de meest verschrikkelijke omstandigheden!

Stel je eens voor dat een lief babydier direct bij de moeder wordt weggehaald. Dit babydier wordt in een kooitje gezet, zodat deze kan uitgroeien tot vleeskoe, melkkoe, vleesvarken, vleeskuiken of  batterijkip. De dieren worden ingespoten met groeihormonen en ze krijgen veel soorten antibiotica omdat hun hele lichaam zwaar en chronisch ontstoken is. Stel je voor dat het moederdier vijf jaar lang, direct na de bevalling, gedwongen wordt om melk te produceren op een kunstmatige manier. De moeder is nog niet hersteld van de zwangerschap en bevalling, maar wordt wel onmiddellijk neergezet in een slecht geventileerde schuur. Dit dier moet 24 uur per dag ammoniak inademen, wat pijnlijke en ernstige longaandoeningen veroorzaakt. Het lichaam en de huid van dit dier zitten vol met zweren en kanker.

Als je wilt zien hoe deze dieren van hun enorme zweren afkomen, kijk dan van dichtbij, zodat je kunt zien wat je eet – bekijk dit filmpje hier. Zodra het ‘productie’-lichaam ermee ophoudt, worden de dieren afgedankt, geparkeerd op een vrachtwagen waar deze dieren voor het eerst van hun leven lucht zien en ruiken! Vervolgens worden ze gedood met een elektrische staaf in hun kont. Dit lijkt mij een vreselijke manier om te sterven, jou niet? De lichamen van deze dieren worden in honderd stukken gesneden en in plastic bakjes verdeeld, opgeslagen, vervolgens verkocht aan en geconsumeerd door de mens. Niet overtuigd door dit verhaal?

Okay, stel je eens voor, je bent negen maanden zwanger, jouw baby’tje wordt meteen bij je weggenomen na een moeizame en pijnlijke bevalling. Dan word jij in een klein hok neergezet waarbij er een aantal keren per dag zuigmachines aan jouw zeer pijnlijke en ontstoken tepels worden vast gehangen en die een aantal keren per dag hardhandig zuigen aan je tepels. Je bloedeigen kind is ondertussen van oormerken voorzien en in een ander hok neergezet, om op te groeien tot vlees- of melkproduct. Je staat daar vele uren per dag met nauwelijks de mogelijkheid om te bewegen, komt niet in contact met natuurlijk daglicht in een slecht geventileerde stal, waardoor je een chronische en pijnlijke longziekte ontwikkelt, vanwege het 24 uur per dag inademen van ammoniak. Er worden met grote regelmaat spuiten met hormonen en antibioticum in je lijf neergezet. Vijf jaar lang, elke dag opnieuw gaat dit door. Je huid komt vol met pijnlijke en jeukende zweren, abcessen en kanker te zitten, waar je met geen mogelijkheid aan kunt krabben. Vervolgens, zodra je gestopt bent met het ‘produceren’ van melk, word je in een vrachtwagen gedreven, waarbij je een korte glimp mag opvangen van de buitenlucht. Vervolgens krijg je een lange stok in je kont geduwd en sterf je een gruwelijk pijnlijke dood. Vervolgens wordt je lichaam in stukken gesneden en verdeeld in honderden plastic verpakkingen. Deze stukken lichamen worden neergelegd in winkels en opgegeten door koeien, varkens en kippen! Is dit wel overtuigend genoeg?

Dat dieren geen emotie, gevoel, bewustzijn of intelligentie zouden bezitten is al ruim twintig jaar lang zeer achterhaalde informatie! Bekijk dit filmpje maar eens om je te verdiepen in de Waarheid … KLIK  

De Mindset die we vrijwel allemaal nodig hebben om wereldwijd te stoppen met industrievlees en melkproducten te consumeren, is dat we héérlijk gevarieerd, gezond en echt lekker kunnen eten zonder enige toevoegingen van melk- of vleesproducten. En natuurlijk ‘mis’ ik zo nu en dan dat hartige worstje dat op tafel wordt gezet door vrienden, bij dat glaasje biologische rode wijn, maar ik hoef alleen maar te bedenken wat ik binnenkrijg aan dierenleed, dan gaat de zin vanzelf weer heel snel over. Weet je dat een stuk rauw vlees, zonder kruiden, peper en zout of andere toevoegingen eigenlijk gewoon helemaal nergens naar smaakt en dat we dat zelfs niet eens eten? Knagen aan een rauw stukje kipfilet? Nee gat-ver-damme! Vlees MOET eerst bereid worden, gekookt, gebakken, gekruid en pas dan krijgt het die lekkere smaak waaraan wij zo gewend zijn.  

Dat vlees dat ik voor mezelf, mijn familie en gasten heb gekookt, was ongelooflijk lekker! Puur omdat ik een echte keukenprinses ben en graag kookmagie creëer. Dat was voor mij de enige reden waarom ik dode dieren at en bleef eten. Tot ik na een aantal goede gesprekken met mijn kinderen ontdekte dat het alleen een kwestie van ‘om-denken’ was en dat ik moest stoppen met ‘denken’ met mijn smaakpapillen. Ik moest beginnen te voelen voor dierenleed! Denken met mijn hart! Dat was alles! We zijn geconditioneerde wezens, weet je nog? Als ik echt zo graag vlees eet waarom eet ik het dan niet rauw? Voor mezelf kan ik uit die vraag maar twee dingen concluderen: rauw vlees is helemaal niet lekker! En ik heb het niet nodig om te ‘overleven’ in het westerse land waar ik woon (Nederland). Er is genoeg plantaardig voedsel in de winkels om de magische chef-kok in de keuken terug te brengen! Met alleen andere producten 😉!

Euh, overleven in de westerse wereld? Hallo, Heidy, je woont niet op de Noordpool! Yesssss dat weet ik nu !! Maar ik maak ook geconditioneerde denkfouten, zoals iedereen en gebruikte excuses als: we zijn alleseters, dus we eten alles !!! Maar nee, we hebben het helemaal mis! We zijn opportunistische eters! Wat betekent: we eten alleen rauwe en dode dieren als we bijna verhongeren. Maar Heidy, we hebben nog steeds onze hoektanden, dat zijn menselijke slagtanden, toch? Mis! Heb je ooit die mooie, sterke en grote lichamen gezien die de gorilla’s hebben? Ze hebben enorme hoektanden en eten alleen plantaardig voedsel en fruit. Ja, maar Heidy, hoe zit het met de Afrikaanse stammen en waarom hebben we ontdekt dat we het vlees in het vuur moeten steken? … Dus jij gebruikt dezelfde smoesjes als ik deed!! 

We hebben de tanden van herbivoren, wist je dat? Herbivoren zijn planteneters. Onze tanden zijn niet gemaakt om rauwe stukken vlees uit elkaar te scheuren, onze kaken bewegen alle kanten op, dus onze menselijke kaken zijn niet eens in staat om de stukken rauw en taai dierlijk vlees te kauwen, we zouden onze kaakgewrichten zwaar beschadigen als ons dieet uit rauw vlees zou bestaan. En ons spijsverteringssysteem is niet in staat om zelf vitamines aan te maken, wat leeuwen wel doen. Bovendien hebben we geen klauwen om het vlees uit elkaar te trekken. We zijn gezegend met vingers en duimen en niet gezegend met klauwen, realiseren we ons dat? Onze handen zijn niet gemaakt voor de natuurlijke slacht zoals de leeuwen doen! Trouwens, ons spijsverteringssysteem is ook niet gemaakt om vlees te verteren, omdat onze darmen minstens vier keer langer zijn dan die van de carnivoren.

Is dat niet waarom “Wij de Intelligente Mensen” vuur ontdekten om het vlees zachter te maken? Wees alsjeblieft niet zo arrogant zeg! Onthoud gewoon maar voor de rest van je leven dat mensen gelegenheidseters zijn! Bij puur toeval, tijdens de speurtochten in het zoeken naar voedsel, vond de mens sporadisch verbrande dierenlichamen, door natuurlijke bosbranden. Misschien kunnen we het wel een soort van traktatievlees (gelegenheidsvlees) noemen. Zeldzaam vlees, zeker niet dagelijks, hooguit twee keer per jaar !? Het industriële vlees van vandaag is ziek en dat eten we dagelijks, niet één of twee keer per jaar! In onze darmen veroorzaakt dagelijks industrieel vlees langdurige rottingsprocessen, verstopping vol slijmachtige substantie. Zweren en ontsteking van de darmen, nog afgezien van het feit dat de meeste darmkankers ontstaan ​​door het eten van industrieel ziek hormonaal vlees, kan ik jullie verzekeren dat de stank in de wc-pot een heel stuk verminderd zodra de familie vegetarisch of veganistisch gaat eten!

Overgewicht en welvaartsziekten zijn nog zo’n groot wereldwijd probleem, en omdat we handen en duimen hebben in plaats van de klauwen en tanden die de carnivoren wel hebben, kunnen we zeggen dat we van oorsprong gelegenheidseters zijn in plaats van carnivoren. Een gelegenheidseter achtervolgt de prooi niet en ‘vangt’ zijn voedsel niet. Zij plukken, rapen, pellen en breken het voedsel tien keer per dag die in zeer kleine hoeveelheden genuttigd worden. Mensen met overgewicht zouden vrijwel direct moeten stoppen met de dwaze gewoonte om drie keer per dag ‘verplicht’ in grote hoeveelheden te eten. Het is beter om tien keer per dag te eten, slechts een handjevol gezond voedsel ter grootte van de maag, die van nature niet groter is dan de vuist. Zoals noten, pinda’s, fruit, groenten, toast of cracker met wat lekkers erop, een kleine kom soja zuivel met wat graan. Ik kan je verzekeren dat je nooit tussentijds honger of trek zult hebben, in ongezonde dingen zoals chips, worstjes en snacks. Wanneer je tussen drie grote maaltijden door naar eten hunkert, betekent dit gewoon dat je maag TE GROOT is geworden! Onze maag is ervoor gemaakt om de hele dag hard en vezelrijk voedsel te verteren! Je moet je realiseren dat wanneer het lichaam de hele dag aan het verteren is, dat je dan de energie verbruikt zoals we de hele dag aan het bewegen zijn. Mensen met obesitas moeten beseffen dat kleine hoeveelheden gezond, hard en krachtig voedsel tot gewichtsverlies zal leiden!

Door deze keuze zo’n tien jaar geleden zelf te maken ben ik ruim 15 kilo afgevallen en heb ik niet eens trek in ‘snacks’ omdat ik de hele dag kleine hoeveelheden eet, niet groter dan mijn vuist, nooit! En onze kinderen hebben ook zo leren eten, ze hebben een mooi slank en gezond lichaam! Denk er alstublieft over na! Kinderen met welvaartsziekten, diabetes, hormonale kankers, depressies over hun lichamen? dat is niet normaal! dat is niet okay! Het is afschuwelijk en te schandalig voor woorden! We zouden allemaal de moed moeten kunnen opbrengen om betere keuzes te maken voor onze kinderen. Hun gezonde maagjes groter en groter te maken met drie maaltijden per dag? En dan ook nog vullen met vette hamburgers en hormonale kippen? Ben je gek ofzo? Werkelijk?! Geef jij jouw kinderen puur verzadigde vetten, hormonen en antibiotica?! Waarom geven we onze kinderen in godsnaam dat soort voedsel, waarom moeten ze het hele grote bord eten? Heeft het kind het eten zelf op het bord neergelegd of jij? We moeten onze gezond verstand gebruiken, weet je nog ?! DENK NA! Het is gewoon een kwestie van opnieuw denken en omgaan met de knoerharde realiteit.

We geven onze kinderen het voedsel dat we zelf eten, en een kind heeft hierin helemaal geen voedselkeuze, realiseer je je dat? Als kinderen wat ouder zijn en ze zouden ontdekken dat de kipnuggets, hamburgers en worstjes gemaakt zijn van hele lieve koeien, kippen en varkens, willen kinderen dit eten vrijwel direct opzij schuiven. Maar de ‘echte vleeseters’ geven hun kinderen niet eens een keuze. Wat op het bord wordt gelegd, moet door het kind worden gegeten terwijl deze niet eens weet waaruit het eten bestaat. En nog een ander ding, ook al heeft het kind helemaal geen honger moet en zal het verplicht drie keer per dag eten. Liefst bordje helemaal leeg, terwijl ze zijn geboren met een mooie gezonde maag en spijsvertering! Waarom lieve ouder, dwing je jouw bloedeigen kind JOUW ongezonde eetgewoonten op? Omdat drie grote maaltijden per dag normaal is? Gezond? Belangrijk? Goed voor je kind? DENK NA! Je maakt van je kind een voedsel-verslaafde zoals jij dat bent, door al die suiker, vettige pasta’s zonder groenten te geven en Mac Donalds shit – oh ja ik besef me maar al te goed dat ik dat in mijn jongere jaren ook heb gedaan, dit is geen lesje in moraliteit, maar bewustwording!!

Natuurlijk genieten kinderen echt van het ‘smaakvolle’ stukje vlees dat ze krijgen, omdat het kind niet weet dat het vlees afkomstig is van vermoorde, zieke en geslachte dieren! En wil je de waarheid weten? Er zijn geen grotere dierenvrienden zoals de kinderen. Begrijp je echt wat ik hiermee bedoel? Met je kind naar de kinderboerderij gaan, die prachtige koe, kalf, geit en kip aaien, oprecht liefhebben en dan geef je je kind die zogenaamde ‘lekkere’ hamburger, die door de kinderboerderij zelf wordt verkocht? Hoe krom is dat!! Nogmaals zeg ik, er is geen kind in de hele wereld dat een onschuldig dier wil eten, want kinderen zijn echte dierenliefhebbers!

Benoem gewoon eerlijk wat er wérkelijk in die vormloze hamburger, frikandel of kipnugget zit, laat jouw kind een filmpje via YouTube de schokkende harde waarheid is wat we zien in deze video, laat je kind zien wat de realiteit van industrieel vlees is, hoe een lieve, mooie en onschuldige koe haar hele leven is mishandeld, gedood, geslacht en dat dit vlees wordt verwerkt tot ‘heerlijke’ hamburger! Heb je deze video eerst zelf bekeken? Of durf je het niet aan omdat je dat ziet waar je hamburger vandaan komt, is voor jou zelfs te spannend om te kijken? Ga je écht jarenlang elke dag tegen je kind liegen? Is de video te traumatisch voor jouw kind? Wil je de video niet laten zien? Waarom niet?

Na het bekijken van de video over het vermoorden en slachten van de koe, gaan we een andere video bekijken via YouTube … oh, wacht even, ben je een beetje bang om deze te bekijken? Dat is niet nodig, ook hier zal jouw kind de waarheid zien! Een prachtig klein groen plantje dat uit de grond groeit, steeds groter wordt, bloemetjes krijgt, die uiteindelijk eetbare zaadjes, tomaatjes en komkommertjes worden. Mooi om te zien hoor, heel vredelievend. Ik denk dat je kind die video graag zou willen zien! Vraag aan je kind, zodra het beide video’s heeft kunnen vergelijken, wat deze het liefst zou willen eten? Vermoorde koe of vredelievende plant? Wat zei je? jouw kind heeft de video van de koe nog niet gezien, dus kan het kind niet vergelijken? Waarom dan niet? Oh ja natuurlijk, hoe stom ben ik, de video van de moord en slachting van de koe is te traumatisch om te zien! Waarom moet het kind dat trauma dan wel opeten, kan het je eigenlijk Überhaupt iets schelen? Kinderen zijn van nature emotioneel intelligenter dan volwassenen, ze kiezen vanuit hun puurste intuïtie, en helaas doen onbewuste volwassenen dat niet meer!

Geef het kind simpelweg een keuze en ik zou willen dat iedere ouder diens kind deze keuze zou geven om te beslissen wanneer het oud genoeg is. Niet oud genoeg om vegetariër te willen worden hoor, nee! Oud genoeg om vlees te willen eten! Waarom pas jij jouw eetgewoonten niet aan jouw kinderen aan, die geboren is met een gezond maag en darmstelsel? Ben je gewoon te lui, geen zin, onzin en flauwekul? Dus het kind moet zich maar gewoon aanpassen aan jouw walgelijke eetgewoonten? Ik denk dat we andersom moeten gaan denken en leven. En daarmee wil ik zeggen dat de eerste levensfase waarin kinderen worden ‘gezogen’, het prima is om zuivel te drinken, als de moeder het kind niet zelf kan zogen (ondanks dat er voldoende vervangers zijn voor koeienmelk) maar stop gewoon met het geve van zoogdierenmelk zodra de zoogperiode van dit kind voorbij is! Het hoeft niet “gezond en sterk” te worden via industriële vlees- en melkproducten. In feite maak je zelfs je eigen kind ziek en ongezond met alle goede bedoelingen die je hebt. De huidige melkkoeien geven geen melk meer hé, maar de huidige melkkoeien produceren een soort melkachtige afscheiding, bewezen door wetenschappers die resten van ontstoken etter, antibiotica en hormonen bevatten.

Heidy, zei je nou hormonen en antibiotica en etter in de melk? Oh ja melk en vlees bevat dat allemaal en dat is aangetoond!! Daarom zijn de kinderen die uit de westerse werelden komen vaak zo groot, zo dik, resistent tegen antibiotica en dus zeker ongezond. Meisjes krijgen met hun negende jaar al borstjes en dan zeggen de moeders ook nog trots, dat had ik niet toen ik negen was hoor! Nee natuurlijk niet want jij kreeg ander eten, pakweg dertig of veertig jaar geleden was het met het eten nog niet zo slecht gesteld als nu! Mac Donalds, Shoarmatenten, Pizzatenten waren er alleen maar in de grote steden, we hadden een frietzaak waar we naar toe moesten fietsen en voor de rest werd er gewoon gezond gekookt thuis. Maar tegenwoordig met die druk werkende ouders, wordt er vooral ‘gemakkelijk’ gekookt, wat dezelfde voedingswaarden heeft als fastfood, maak jezelf maar niks wijs hoor. Er zijn zelfs kinderen die op zeer jonge leeftijd hormonale kankers krijgen, kun je jezelf dat voorstellen? Hormonale kanker zou in feite niet eens bij kinderen mogelijk moeten zijn!! Zo Heidy, wat kun jij hard zijn zeg! Euhm, ja dat klopt, alleen omdat ik als schaduwwerker de aankondiger ben van de harde waarheid! Er is niets gezonds aan de hedendaagse melk en vleesproducten en dat betekent dat ik achter mijn eigen gekozen woorden sta…

Gezond dierenmelk is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde dierenbaby’s die in de natuur horen te leven en niet massaal in grote ongezonde meststallen. De zoogperiode duurt maar een paar maanden en dan zullen de babydieren voor de rest van hun leven het voedsel eten waarvoor ze bestemd zijn. Ze zullen tot aan hun dood nooit meer “moedermelk” gaan drinken! Mensen zijn er ook voor gemaakt om dat nooit meer te doen. We drinken oorspronkelijk niet levenslang uit de borsten van onze moeder, stel je voor dat je een volwassene bent, terwijl je aan de tepels van je moeder zuigt, dat beeld klopt toch niet? Mensen zijn de enige soort van alle dieren die op aarde leven, die zoogmelk van andere dieren blijven consumeren, terwijl ze volwassen tanden en kaken hebben om hard voedsel te vermalen. Denk daar misschien over na, of laat deze informatie ongeveer een weekje of twee bij je indalen. 

Steek je kop niet in het zand en roep niet tegen iedereen dat jij tegen dierenmishandeling bent, omdat het absurd en te verschrikkelijk voor woorden is!!! Maar als jij vervolgens dat stuk mishandelde vlees op je bord mietert, dan ben jij er eentje van de onbewuste struisvogelpolitiek? Zoals ik ruim twintig jaar geleden daar er ook eentje van was? 

Onze kinderen Etiënne en Hélène, nu 23 en 26 jaar oud, hebben thuis geen hormonaal industrievlees gegeten en dronken beiden plantaardige melk als baby omdat ik dit aspect en het gevaar van de hormonale ziektes al kende en wist. Ons dieet bestond voornamelijk uit vegetarisch en zo nu en dan biologische scharrel of verantwoord gevangen visje en gingen we ook af en toe gezellig naar de Mac Donalds of frietjes halen. Zij hebben zelf de keuze gemaakt om nooit meer vlees en vis te eten vanuit ethische overwegingen en ik heb dat altijd gerespecteerd. De kooklepels werden niet met elkaar verward in deze keuken, uit respect. Maar langzaamaan werd ik eigenlijk mijn eigen ‘smoesjesgedrag’ beu over mijn biologische scharrel verhaal en heb ik besloten om van de ene op de andere dag het vlees te laten staan. Als ‘kaasmonster’ eet ik zo nu en dan wel een biologisch kaasproduct (beter leven en geen stremsel) of een eitje van de plaatselijke boer met vrije kippen. Alleen maar omdat ik vleesvervangers echt niet lekker vind en dat prachtig gebruinde, knapperige, stremsel-loze, biologisch verantwoorde kaaskorstje nog wel, wie weet verandert dat ook wel. Weet dat ik voor de kinderen en kleinkinderen uitsluitend veganistisch kook omdat zoonlief nog thuis woont en dat onze (klein)kinderen gezellig vaak komen eten. Onze kleinkinderen hebben nog nooit een worstje aangeraakt, geproefd of zien liggen in hun koelkast en zij zien er volledig gezond, gelukkig en tevreden uit, ze missen serieus helemaal niets als ze een tomaatje krijgen of lekkere voedzame bonen in plaats van een lap dierenleed, weten zij beter dan ze op hun bord krijgen van hun ouders? Vind ik het dan misschien zielig voor de kinderen dat zij nooit dat frikadelletje krijgen, zoals veel mensen denken? Nee, want dat is hetzelfde als wanneer jij nog nooit een sigaret in je leven hebt gerookt, jij daar ook niets aan mist toch? Bij de Efteling krijgen zij gewoon hun lekkere frietjes en wat groentjes, niets mis mee! 

Begin gewoon eens met experimenteren, ga koken, probeer recepten uit, kies zo nu en dan voor een vleesvervanger, probeer recepten uit die smakelijk, gekruid, lekker rijk en vol van smaak zijn en natuurlijk voldoende vettig, want daar houden we zo van. En zeg tegen de anderen “Voor mij niet meer, dank je wel” en gun daarbij de ander de tijd om te wennen aan jouw nieuwe vorm van koken! Kinderen leren al op zeer jonge leeftijd ‘comfortfood’ te eten wat verstrekkende gevolgen heeft voor hun welzijn, gelukkig zijn en gezond zijn. In een land als het onze is vers eten echt niet te duur want je lichaam heeft er veel minder van nodig dan je denkt. Probeer recepten uit, kies lekker, pittig, rijk en vol van smaak eten, of zo nu en dan een vleesvervanger. En zeg tegen de anderen aan tafel, zelfs als de partner niet met jouw nieuwe keuze het eens zou zijn, dat het wel jouw eigen vrije keuze is! Vegetarisch, bewuster of gezonder gaan eten aan de keukentafel, hoeft geen gescheiden bed te betekenen hé. Wees sterk als je ervoor kiest om het anders te gaan doen, want je zal wel wat uitdagingen tegen gaan komen. 

De miljarden industriële fokdieren die in mega grote stallen verblijven, horen niet eens te bestaan op Aarde, deze dieren zijn gemaakt door mensen en is daardoor een dierlijke vorm van transhumanisme!

Is dat niet een ietwat moralistische uitspraak Heidy? Nou, dan laten we het er maar op houden dat het hier zuiver om een ethische kwestie gaat en dat moralistisch gezien best mogen besloten mag worden wat je zelf goed of fout vindt? Begin ermee om die drager van het Licht te zijn door vandaag te besluiten dat je het graag anders wilt gaan doen voor de dieren en jouw kinderen! Sluit je ogen niet voor ware slachtoffers en onschuldigen in dit hele verhaal. Laten we het er dan maar op houden, dat je dat nooit zeker weet wat de extreme groeihormonen en antibioticum doen met het kleine onschuldige kinderlichaampje dat uit jullie eigen lijf geboren is. Als volwassene mag je natuurlijk helemaal doen en laten en besluiten wat je wilt, het is jouw lichaam, jouw leven en jouw eigen verantwoordelijkheid. Maar het zijn onze kinderen die de Nieuwe Wereld vormen, zijn de Nieuwe Mens al vanaf hun geboorte, dat is iets wat we niet moeten verpesten toch?

Liefs van Heidy

P.S ik kan trouwens héérlijke 100% veganistische maaltijden op tafel toveren zoals ik eerst met vlees deed, zie de fotootjes maar eens … 😊