Sessie in de Praktijk

“het leven geeft je powers,
doelen en energie”

De eerste sessie bij Kompaswerk bestaat uit het maken van een Persoonlijke Tekening, het Optekenen en Herstellen van het Hologram en het activeren van de weinig overgebleven componenten in het oorspronkelijke menselijke Bron DNA. Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Tekening / Klankschalen Massage met Bronhealing Chants & Spraak.

Het Hologram is een soort ‘reiskoffer’ waar de items in staan beschreven die sterrenzaden hebben meegenomen naar moederplaneet Terra om hun aardse opdracht of kosmische missie te voltooien, want als je op vakantie gaat neem je óók niet je hele huis mee!

Wat velen niet weten is dat het hedendaagse modern menselijke lichaam een artificieel gemodificeerde intelligentie is en dit lichaam zit vol met geavanceerde nano partikels, implantaten, aanhakingen enzovoorts. Het gemodificeerde DNA dat is afkomstig van het Homo Erectus lichaam is een volg- en besturingssysteem van kwaadwillende buitenaardsen die deze prachtige aardbol wilden overnemen en mensen tot hun slaven wilden maken. In dit Homo Erectus DNA werd een soort tijdsklok gebouwd op de derde helixkoppeling. Hierdoor keerden zielen keer op keer met dezelfde opdracht terug in totale vergetelheid.

De oorspronkelijke derde helixkoppeling is als leeropdracht om te incarneren als energie waaruit zielentrillingen bestaan naar een gematerialiseerde vorm. De afdaling van zielentrilling naar een menselijk lichaam maakt een koppeling met het Bron DNA en het Hologram waarop de reis en missie kan gaan beginnen. Maarja, daar ben je dan weer voor de zoveelste keer in de derde helixkoppeling en je weet het niet eens!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Optekenen-Hologram-Kompaswerk-1024x305.jpg

En ondanks een tien met een griffel voor de poging tot het nabootsen van het Hologram en DNA door buitenaardse intelligenties, wisten zij niet dat het Bron DNA een geheime blauwdruk bevat! Dit betekent dat jouw unieke opdracht en missie nog steeds ergens diep in je DNA en Hologram beschreven staan! Hoe fantastisch is dat?

De informatie hiervan is 100% beveiligd, gecodeerd en versleuteld opdat het geheim hiervan nooit geconfiqueerd kan worden, maar in dit universum, dit planetaire systeem en menselijke lichaam hebben zij de Bron informatie wél bijna uitgeroeid. Het Homo Erectus Lichaam bevat vele buitenaardse implantaten en anorganische structuren waardoor dit lichaam als een soort ‘besturing systeem’ fungeert voor de buitenaardsen, wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Zielentrillingen, het oorspronkelijke Hologram en het Bron DNA passen een soortgelijke transmissie en samensmelting methode toe, waarbij golven, frequenties en trillingen door het lichaam stromen die het quantum/plasma brein kan begrijpen. Door wetenschappers wordt gezegd dat 97% van het menselijke DNA, trash-DNA is wat uiteraard grote onzin is.

Via het gemanipuleerde DNA ontvangt de zielentrilling allerlei onzuivere informatie, vervormde frequenties, versleutelde en gebroken codes die uiteindelijk worden ‘gelezen’ als ontworteling en ontzieling. Dit veroorzaakt eenzaamheid, emotionele pijn, verwarring, obstructies, blokkades, valse herinneringen, moeilijke relaties, geestelijke ziekten, aanvallen van shapers en entiteiten en organistische sturingen van het leerlichaam.

De hele zielenzoektocht uit het Vissentijdperk is één grote gemanipuleerde nepwereld die niets, maar dan ook helemaal niets met de spirituele werkelijkheid hebben te maken. Er wordt al eeuwenlang op buitenaards intelligente wijze gesleuteld aan de broncodes van het menselijke DNA en de werkelijke zielenleer. Het is dan ook niet voor niets dat vele zielenincarnaties uit ‘hogere’ beschavingen zich intens ongelukkig en ‘ontzield’ voelen in het menselijke leerlichaam. Maar in werkelijkheid is het hologram ‘dichtgetimmerd’ met allerlei foutieve cellulaire DNA templates, versleutelingen en beschadigingen.

De menselijke incarnatie zou prachtig moeten zijn, waarbij we het leven leiden, in plaats van lijden!

Spirituele groei binnen het Vissentijdperk was dan voor velen van jullie ook erg zwaar, moeilijk, vertraagd en compact, waar jullie momenteel volop van aan het herstellen zijn. De ascentieverschijnselen waarover men vaak spreekt heeft te maken met het upgraden en het verbeteren van organische Bron DNA. Ascentieverschijnselen zijn geen hersenspinsels noch zijn ze suggestief want deze bestaan echt. Na een uitgebreid onderzoek van ruim vijf decennia weten wij inmiddels dat vele sterrenzaden zoekend zijn naar de tijdlijnen van hun reizen.

Wanneer het Bron DNA en het oorspronkelijke Hologram niet harmonieus met elkaar in verbinding staan, is het heel erg moeilijk om als zuivere zielentrilling een correcte indaling naar het lichaam te maken waardoor de meeste mensen te maken hebben met een incarnatietrauma in plaats van een zielentrauma.

Voorafgaand aan een consult, verrichten wij een aantal handelingen om ons te kunnen ‘afstemmen’ als je onderweg naar de praktijk bent. Wij schonen eerst onszelf en de praktijk volledig energetisch op alvorens we aan de slag gaan. Dan gaan we alvast beginnen met het optekenen van het hologram en zetten we een team bij jou neer om de reis te beschermen en te voorspoedigen. De meeste mensen die onderweg zijn voelen wanneer wij aan de slag gaan en gedurende de gehele sessie zal er van het begin tot het eind energiestromingen uitgewisseld worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kompaswerk-implantaten.jpg

Deze rode vlekken zijn DNA incarnatie implantaten en deze verschijnen ten tijde van het Optekenen van het Hologram. Wij hebben de persoon dan nog met geen vinger aangeraakt. Het zichtbaar maken van deze implantaten mag zittend aan tafel tijdens het optekenen al gebeuren, deze kunnen zich niet langer meer verstoppen – hebbus!!

Maar niet iedereen heeft ze (gelukkig!!) Tijdens de behandelings-sessie op het bed valt de rode vlek uit elkaar en breekt in stukjes – Na de sessie of enkele uren na de sessie is deze rode vlek helemaal verdwenen.

Onthoud graag dat wij géén medium, maar alchemist zijn. Alchemistisch werk draagt in tegenstelling tot mediumschap geen eigen ‘wounded healer’ of ‘soulsearching’ waardoor er geen enkele ‘lijn’ geplaatst kan worden ten tijde van de sessie. Alchemisten werken vanuit leegheid, eenheid, puurheid en dus via het Quantumbrein, de Bron en jouw Hologram. Alchemisten leggen geen contact met gidsen, overledenen, kaartleggingen, of andere afleidende zaken die tot omwegen en zelfs besmettingen kunnen leiden, maar wij werken met de eigen team van helpers en jouw team van helpers.

Tijdens het ‘werken’ zijn wij vrijwel niet menselijk aanspreekbaar voor vragen en verhalen over jouw leven, jouw vorige levens of zielenzoektochten. Deze zijn voor alchemisten zelfs storend in het werk en absoluut niet relevant omdat wij niet door de tijdlijnen van het vierde bewustzijn reizen. We schrijven zoveel mogelijk in menselijke taal op papier ten tijde van het optekenen van jouw hologram.

De oude spraak die die tijdens de sessie kunnen ontstaan kunnen jouw persoonlijke signatuur bevatten, zoals lichtcodes, informatie uit oude manuscripten, orakels en zelfs jouw eigen zielenfamilie-taal. Hierbij komen symbolen, kleuren, energievormen en soms zelfs klanken die de naam van jouw zielentrilling betekenen, waardoor er cellulaire herinneringen terugkomen.

Door optekening, handoplegging, aanraking van de wervels, buigen, kneden en klanken halen we jouw hologram uit elkaar en alle cellulaire codes die deze draagt slaan wij op. Deze plaatsen we terug via een klankenbad met prachtige klankschalen die op het lichaam worden gelegd.

Omdat alchemisten geen vaststaande trucjes, technieken en methoden gebruiken, verloopt elke sessie op een andere manier. Dus wanneer het hologram en menselijke DNA ernstig aangetast is, kan het langer duren voordat de processen van het grote loslaten op gang komen. De zielentrillingen hebben namelijk écht tijd nodig om te ontkoppelen van de vele levens of de epigenetische herinneringen van het Vissentijdperk.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude lijnen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema gaan. Dit is een belangrijke reden waarom wij geen vervolgafspraken maken na de sessie. Wanneer het tijd is voor een Nex Level / DNA Activering of een tussentijdse opschoning, klop je vanzelf weer een keertje aan.

Uitsluitend op afspraak en via EMAIL aanvragen, graag met naam, adres en korte motivatie, houd de aanvraag zoveel mogelijk vrij van lange persoonlijke schrijfsels, omdat wij niet meer in de gelegenheid zijn daarop te reageren.

Het spijt ons te moeten mededelen en we hebben het zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar onder de forse indexering/prijswijziging van onze boekhouder kwamen ook wij niet uit, waardoor vanaf 1 januari 2023 ons uurtarief iets is verhoogd. Omdat we momenteel volop voor het nieuwe jaar aan het inboeken zijn vanwege de lange wachtlijst, worden de nieuwe uurtarieven bij de afsprakenbevestiging voor januari al vermeldt, dus houd hier rekening mee.

Optekenen / Herstel van het Hologram Sessie in de Praktijk: Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Tekening / Klankschalen & Massage met Bronhealing Chants & Spraak (± 120 min.) – € 189,00
Indexering/Prijswijzigingen per januari 2023 € 209,00

Uitlooptijden of aanvragen extra tijd worden achteraf gefactureerd ( ± 30 min) € 37,00
Indexering/Prijswijzigingen per januari 2023 € 42,00