Persoonlijk Gecodeerd Sigil incl. Hologram & DNA Activering

We beginnen deze pagina meteen met een nieuwtje, want we verheugen ons om te vertellen dat wij vanaf maart 2023 eindelijk de mogelijkheid bieden om met meerdere personen naar de Praktijk van Kompaswerk te komen. Voor tussen de middag kan er worden gezorgd voor een heerlijke plantaardige en diervriendelijke maaltijd en is kan zelfs een Bed & Ontbijt voor je worden geregeld in onze oergezellige Herberg ‘Het Rodenrijtje’, voor als je van verder moet komen reizen, of als je wat langer bij ons in de buurt wilt verblijven voor een weekend of weekje Spirealistisch Genieten!

De naam magie is in deze tijd helemaal uit beeld verdwenen en van Sigils (magische zegels van grafische symbolen en lichtschrift) hebben de meeste mensen nog nooit gehoord. Het maken van Sigils is al zo oud als de mensheid zelf. Je kunt de grafische symboliek vinden in oude graven uit de steentijd, de grotschilderingen of symbolen die worden gegraveerd in metalen zoals goud en brons, prachtige zandwerken van monniken of op de knopen op middeleeuwse kledij. Ook eeuwenoude tribal tatoeages van oude indianenstammen vallen onder deze vorm van versleutelde witte magie.

Grafische symbolen die bewust worden gemaakt om een mystieke betekenis te bevatten, noemen we een “sigil”. Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent (vandaar de Nederlandse vertaling “(magisch) zegel” van het woord sigil, cfr. verzegeling, maar in de magie wordt meestal de Engelse term “sigil magic” of sigilmagie gebruikt.

Sigils zijn geschriften die een persoonlijke toeschrijving voorstellen naar een persoon of een collectieve toeschrijving naar de mensheid. Ze bevatten informatie van artifacten, lichtschrift, universele codes, cellen of een eigen persoonlijke magische signatuur om bepaalde delen van het DNA te activeren. De complexe lijntjes en structuren, bolletjes, puntjes en zelfs de kleuren worden zorgvuldig één voor één opgetekend en uitgeschreven voor de persoon voor wie het persoonlijke Sigil bestemd is. In één persoonlijke Sigil staan wel tienduizenden codes beschreven die vanuit ons onderbewuste systeem kunnen worden opgevangen.

In het Sigil zitten persoonlijke signaturen en boodschappen, binaire codes, cellulaire herinneringen, acivaties, downloads etc. die kunnen worden ingezet als krachtzegel bij meditaties, healingen, channelingen, dromen en gebed. Ze worden gemaakt als een magisch hulpmiddel om bepaalde doelen te bereiken of diepe oude pijn langzaamaan af te voeren. De poorten en sluiers tussen het fysieke lichaam, de esoterische ziel en deze wereld worden geopend en komen in verbinding met elkaar. Sigils worden ingezet en gebruikt ter divinatie van de zielentocht die op de Aarde gemaakt wordt. Alle Sigils komen via DNA channeling en Hologram afstemming tot ontwikkeling, waarbij er symbolen, lichtcoderingen en kleuren ontstaan in opdracht van de zielenfamilie van de persoon waarvoor het Sigil bedoeld is.

Elk Sigil wordt persoonlijk gemaakt, waar veel liefde en tijd in wordt gestoken, en het schrift dat in en rondom het Sigil wordt geplaatst is een gecodeerde Bron-taal die zelfs delen van Akascha Geschriften bevatten van de hogere Spirits in jouw DNA en de eigen hogere zelven. Het Sigil zal stap voor stap via synchroniciteit zoals resonerende dromen, meditaties, patronen, symbolen, teksten, cijfers bepaalde ontbrekende pagina’s onthullen van jouw eigen levensboek.

Vrijwel elke ontbrekende cellulaire herinnering zitten in het persoonlijke Sigil verwerkt en verweven en bevatten een eigen persoonlijke signatuur. Het is iets wat we niet moeten proberen te begrijpen met het denkende verstand, maar vanuit een dieper liggend innerlijk weten.

Het bijzondere aan een persoonlijk Sigil, is dat deze minimaal drie tot maximaal zeven lagen kan bevatten, waardoor er met het werken daarmee, steeds weer iets anders in wordt gezien of herkend, wat tot in het diepst van de DNA cel zal worden geactiveerd. Wanneer je er op focust tijdens meditatie, vormt er zich een patroon die keer op keer een andere bladzijde zal openen.

Voor onszelf is het schrijven van een Sigil steeds weer een volledig nieuwe ontdekkingsreis en een verrassing welke openbaringen wij mogen krijgen wat we lezen uit jouw DNA en Hologram, die absoluut reageren op het gecodeerde schrift en symbolieken. Omdat het een heel intensief en precies werkje is wordt het Sigil in delen opgetekend en dit betekent dat het schrijven van de vele persoonlijke lagen bij de ene langer meer tijd in beslag zal nemen dan bij de andere.

Dit heeft te maken met het feit dat elk persoonlijke signatuur er anders uit ziet en dat bij de ene persoon meer bladzijdes ontbreken dan bij de andere. Als wij gaan schrijven en boodschappen binnenkrijgen die in je DNA geschreven staan, worden de geschriften vaak al vantevoren vrijgemaakt die ontvangen kunnen worden tijdens de slaap en meditatie.

Na het schrijven van het persoonlijke Sigil wordt deze versleuteld en gecodeerd met scepters en kristallen, wat soms tot wel vijf dagen kan duren. Pas wanneer het hele proces klaar is, wordt Sigil eventueel nog wat bijgesteld en met de bijbehorende krabbels uit de channelings opgestuurd naar het thuisadres – Devine Timing!

Het versleutelen van de lichtcoderingen is noodzakelijk tijdens het verzenden van het Sigil. Deze wordt door verschillende handen overgepakt en gaan door machines heen, dan nog eens een postbode en misschien nog eentje voordat het Sigil bij je aankomt. Zodra het Sigil is binnengekomen, laat dit dan eventjes weten, zodat we op een tijdsafspraak de versleutelingen samen vrij kunnen maken, waarbij wij vragen of je meditatief en ontspannen aanwezig wilt zijn, terwijl wij op astrale wijze de versleutelingen bij je vrijmaken. Dit duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

De activering en uitlijning van het DNA en Hologram wordt offline opgenomen op een geluidsbestand, waarbij er Lichttaal, Chants, Vertelsels, klanken en anderszins binnenstromen die niet alleen activerend werken, maar ook het DNA en Hologram meteen opschonen van eventuele aanhechtingen, blokkades, nano implantaten en artificiele lijnen.

Dit geluidsbestand wordt naar je verzonden via wetransfer of telegram, is altijd persoonlijk afgestemd en speciaal gemaakt voor jou zodat je deze terug kunt luisteren zo vaak als je wilt. Dit bestandje werkt niet voor anderen dus het heeft geen zin om deze te delen, omdat elk DNA en Hologram zo uniek is als een vingerafdruk!

Ten tijde van de activering en het vrijlaten van de versleutelde coderingen, is het de bedoeling om jouw persoonlijek Sigil in de buurt te leggen. Bekijk deze vooraf goed en gebruik hierbij je diepste intenties en wensen. Tijdens het beluisteren (met koptelefoon) van de ingesproken activatie zullen de versleutelde codes en geschriften langzaamaan vrijkomen en openbaren wat tot wel maanden kan duren via dromen, channelings, innerlijke resonanties, synchroniciteiten enzovoorts.

Hoe vaker je ermee ‘werkt’ hoe meer het Sigil minuscule veranderingen en bijstellingen openbaren zal, binnen je DNA en Hologram omdat het Sigil gelaagd is in vele lagen en deze werken niet in op de Mind, maar op de diepste lagen van je DNA cellen. Soms zie je opeens intensievere kleuren, andere vormen, andere bolletjes, super kleine symbolen, opeens meer streepjes, lichtschrift die eerder niet opgevallen waren.

Dit betekent dat het proces in het DNA aan het werk is op cellulair niveau, dus leg het Sigil niet zomaar aan de kant of in een vergetelhoek, maar maak gebruik ervan. Geef het Sigil ingelijst een bijzonder plekje in huis, zodat je er dagelijks even naar kan kijken. De meeste mensen zetten het Sigil bij hun altaar, werkkamer, of op een rustige plek waar gemediteerd wordt.

Het Sigil vertegenwoordigt de herinnering aan je eigen Wezen, wat er allemaal in jou staat geschreven aan woordeloze informatie die het DNA bevat en jouw Collectieve Bijdrages in het Geheel. Ze worden geschreven op zwart papier, zijn van A4 formaat en kunnen worden aangevraagd vanaf de leeftijd van 12 jaar. Het totaalproces van het Schrijven van een Persoonlijk Meerlaagse Sigil inclusief Hologram & DNA Sessie op Afstand, wordt verdeeld over meerdere dagen.

Uitsluitend via email aan te vragen, met korte motivatie, frontale foto van jouw gezicht, foto van de voor- en achterkant van je gehele lichaam, voor- en achternaam, geboortedatum en volledige adresgegevens. Het Persoonlijk Sigil wordt vooraf gefactureerd.

Persoonlijke Sigil – € 369.00
Is incl. BTW, Aangetekend & Verzekerd Verzenden en excl. administratiekosten van € 9.00